Inspiracija

Ljubav prema 40-ima, 50-ima, povijesnim romanima i kinematografiji. Ponekad zavidim ljudima koji su živjeli u to doba, cijenile su se prave vrijednosti, lijepo odijevanje, lijepo ponašanje, a tadašnji pojam elegancije i ženstvenosti bitno se razlikovao od onoga danas. Moja priča počinje davno, još kad sam kao desetogodišnjakinja naučila osmišljati nove haljine i druge odjevne predmete, a vještina šivanja došla je kao sama od sebe. A onda logičan slijed, usavršavanje u srednjoj školi te nakon toga Tekstilno-tehnološki fakultet. Ljubav prema dizajniranju, šivanju i modi samo je rasla. Petnaestak godina sam radila u usko specijaliziranom sektoru dizajniranja i tu sam izbrusila svoje vještine u preciznosti do maksimuma. Sada, promjenom niza okolnosti i prilagođavanju novonastalim situacijama, okolnosti su se okrenule na moju stranu i konačno sam uhvatila vremena da se vratim svojoj prvoj ljubavi i onome što sam uvijek željela raditi- dizajniranju i izradi najženstvenijih kreacija, prilagođenima današnjem vremenu i navikama, a s duhom prošlih prekrasnih vremena. Moglo bi se reći i da sam inspirirana željom za putovanjima, posjetom Francuskoj i Italiji – hramovima lijepog odijevanja.

Povijest

Ja sam Mihaela, osnivačica Ella Ella ateliera. Svoje djelovanje u modnom svijetu sam započela  još za vrijeme studija, a 1998. godine počinjem izrađivati i predstavljati prve kreacije pod ovim imenom. Otvaram svoj studio/atelier u Zagrebu i od tada neprestano živim i radim modu. Moje je srce putujuće pa sam se tako nekoliko puta selila, a svoje sam gnijezdo savila u Zadru gdje živim i radim. Dugi niz godina bavila sam se izradom plesnih kostima, a najviše izradom kostima za ritmičku gimnastiku i slične sportove. U procesu mog dizajniranja i stvaranja velik dio  sam posvetila kazališnim, plesnim i televizijskim kostimografijama.

Cilj

Naš cilj je učiniti Vas zadovoljnima, pomoći Vam da uz našu odjeću nadopunite onaj mali dio koji nedostaje da bi se osjećale neodoljivo. Želimo izrađivati odjeću po Vašim mjerama i željama. Odjeću koja Vas neće sputavati i u kojoj ćete se osjećati ugodno. Zahvaljujući ovom principu rada, izradi odjevnih predmeta po Vašim mjerama, ne stvaramo nepotrebne zalihe ni viškove. Trudimo se koristiti reciklirane materijale prilikom pakiranja i označavanja artikala. Isto tako cilj nam je da svi naši odjevni predmeti budu od prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala.  Dati ćemo sve od sebe da dizajniramo i proizvodimo u skladu s prirodom i onim što nam ona daje.

Princip poslovanja

Plan nam je pratiti godišnja doba, a svakih deset dana predstavit ćemo novi odjevni predmet ili novo izdanje nekog predmeta koji Vam se posebno svidio. Stvarat ćemo prihvatljive količine odjeće koje ćemo usklađivati s Vašom potražnjom. Osluškivat ćemo Vaše želje i ostvarivati ih.

Sve odjevne predmete izrađujemo u standardnim veličinama;34, 36, 38, 40, 42, 44, a Vi birate dužinu suknje, dužinu nogavica na hlačama i dužinu rukava.

Odaberite svoju veličinu,  pronađite se u tablicama. Javite nam dužinu koja Vam najbolje pristaje i u kojoj se najbolje osjećate (izmjerite se pomoću naših uputa za mjerenje), mi ćemo Vam ju prilagoditi i poslati. U slučaju da niste zadovoljni proizvodom nudimo besplatan popravak. Dostava, naravno, na naš trošak. 😉